EXOTICKÁ a EXTREMNÍ JÍDLA na cestách po světě

 

 

Cestovatel a profesionální kuchař povypráví o tom, co vše vás může na cestách potkat na talíři. O tom, jak daleko k nám putuje koření nebo o jídlech, u kterých budete potřebovat pořádný kus odvahy, abyste je dali do pusy. Jíst musíme všichni na planetě. Ale návyky a jídla máme rozdílné. 

 

 





Milan Václavík


Profesí kuchař, srdcem cestovatel. Spojil práci s koníčkem a na svých cestách nakukuje pod pokličku místním kuchyním a sbírá netradiční recepty. Několik let se specializoval na libanonskou kuchyni a pracoval jako šéfkuchař libanonské restaurace v Brně. Píše články, přednáší o exotických kuchyních, věnuje se cateringu extrémních jídel, je hlavním propagátorem entomofágie v ČR a spoluautorem kuchařky hmyz na talíři.

 

 

 



Kontakt

mail : festival@caminos.cz
mobil : +420 736 641 006

Caminos z.s.
Vítězná 321/60
360 01 Karlovy Vary
IČ 22671323
Česká spořitelna a.s.,
4334662379/0800

 

  

              Logo ke stažení zde
PNG  |  JPG
  |  PDF EPSAI  |  CDR

   Doporučujeme